sol
Sağ

Düzce İçin Sıcaklık Uyarısı Yapıldı

Gündem 20.06.2024 - 12:40, Güncelleme: 20.06.2024 - 12:53 70513+ kez okundu.
 

Düzce İçin Sıcaklık Uyarısı Yapıldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, her geçen gün yükselen hava sıcaklarına karşı uyarıda bulundu. Düzce’de hava sıcaklıklarının önümüzdeki günlerde 34 - 35 derecelere kadar çıkması tahmin ediliyor.
Yaz ayları ile birlikte, bunaltıcı sıcaklar her geçen gün artıyor. Nem oranı ile birlikte hissedilen sıcaklıkların önümüzdeki günlerde 34 – 35 derecelere kadar yükseleceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü önümüzdeki günlerde hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceğini açıkladı. Bunaltıcı sıcaklıklar özellikle çocuk, yaşlı, hamile ve solunum ve kalp hastası olanları olumsuz yönde etkiliyor. Buna göre, özellikle çocuk, yaşlı, hamile, solunum ve kalp hastalarının özellikle öğle ve ikindi saatlerinde dışarı çıkmamaları konusunda uzmanlar uyarılarda bulunuyor. Kavurucu sıcakların, önümüzdeki hafta da etkili olması ön görülüyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, her geçen gün yükselen hava sıcaklarına karşı uyarıda bulundu. Düzce’de hava sıcaklıklarının önümüzdeki günlerde 34 - 35 derecelere kadar çıkması tahmin ediliyor.

Yaz ayları ile birlikte, bunaltıcı sıcaklar her geçen gün artıyor. Nem oranı ile birlikte hissedilen sıcaklıkların önümüzdeki günlerde 34 – 35 derecelere kadar yükseleceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü önümüzdeki günlerde hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceğini açıkladı.

Bunaltıcı sıcaklıklar özellikle çocuk, yaşlı, hamile ve solunum ve kalp hastası olanları olumsuz yönde etkiliyor.

Buna göre, özellikle çocuk, yaşlı, hamile, solunum ve kalp hastalarının özellikle öğle ve ikindi saatlerinde dışarı çıkmamaları konusunda uzmanlar uyarılarda bulunuyor.

Kavurucu sıcakların, önümüzdeki hafta da etkili olması ön görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.