sol
Sağ

Akçakoca'da 3 Plaj Dışında Denize Girmek Yasaklandı

Gündem 27.06.2024 - 11:35, Güncelleme: 27.06.2024 - 12:02 66103+ kez okundu.
 

Akçakoca'da 3 Plaj Dışında Denize Girmek Yasaklandı

Akçakoca'da bu kez kısmi yasak kararı alındı. Akçakoca Kaymakamlığı’nın aldığı karar doğrultusunda bugün Kale, MTA ve Çuhallı dışındaki plajlarda denize girilmesine izin verilmedi.
Akçakoca’da bazı plajlar haricinde denize girmek yasaklandı. Düzce'nin Karadeniz'e kıyısı bulunan Akçakoca ilçesinde, bugün olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle 3 plaj haricinde denize girilmesine izin verilmedi. Akçakoca Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, gerekçe olarak olumsuz hava şartları gösterildi. Açıklamada, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle Kale, MTA ve Çuhallı plajları dışında denize girmenin tehlikeli ve yasak olduğu belirtilerek, "Vatandaşlarımızın belirtilen plajlar haricinde denize girmemelerini önemle rica ederiz." ifadeleri kullanıldı. Kaymakamlığın elverişsiz koşullar sebebiyle denize girilmesini yasakladığı ilçedeki sahillere kırmızı bayraklar dikildi. Akçakoca Belediyesi cankurtaran ekipleri de bu plajlarda vatandaşlara denize girmemeleri konusunda uyarılarda bulunuyor. pic.twitter.com/NnKSRuyg5c— Akçakoca Kaymakamlık (@AkcakocaKymkm) June 26, 2024
Akçakoca'da bu kez kısmi yasak kararı alındı. Akçakoca Kaymakamlığı’nın aldığı karar doğrultusunda bugün Kale, MTA ve Çuhallı dışındaki plajlarda denize girilmesine izin verilmedi.

Akçakoca’da bazı plajlar haricinde denize girmek yasaklandı. Düzce'nin Karadeniz'e kıyısı bulunan Akçakoca ilçesinde, bugün olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle 3 plaj haricinde denize girilmesine izin verilmedi.

Akçakoca Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, gerekçe olarak olumsuz hava şartları gösterildi.

Açıklamada, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle Kale, MTA ve Çuhallı plajları dışında denize girmenin tehlikeli ve yasak olduğu belirtilerek, "Vatandaşlarımızın belirtilen plajlar haricinde denize girmemelerini önemle rica ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Kaymakamlığın elverişsiz koşullar sebebiyle denize girilmesini yasakladığı ilçedeki sahillere kırmızı bayraklar dikildi.

Akçakoca Belediyesi cankurtaran ekipleri de bu plajlarda vatandaşlara denize girmemeleri konusunda uyarılarda bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.