sol
Sağ

Kaldırımlar Daraldı, Yollar Genişledi

Gündem 21.07.2023 - 12:15, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 3545+ kez okundu.
 

Kaldırımlar Daraldı, Yollar Genişledi

Düzce Belediyesi sürücülerden gelen kavşak şikayetlerine kulak vererek şehrin en yoğun trafik akışının olduğu Çoban Kavşağı, Atatürk Bulvarı ve Rasim Betir Paşa Bulvarı bağlantısını sağlayan kavşakta yol genişletme işlemi sona yaklaştı.
Düzce’de trafik akışında yaşanacak sıkıntılar ve yoğunluk göz önüne alınmadan yapılan düzenlemelerin ulaşımda ortaya çıkardığı problemlere çözüm için çalışmalara başlayan Düzce Belediyesi, yaptığı kaldırımları daraltarak yolları genişletiyor.  Şehrin trafik yükünü çeken önemli güzergahlardan olan Çoban Kavşağı, Atatürk Bulvarı ve Rasim Betir Paşa Bulvarı bağlantısını sağlayan kavşakta özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanan sıkıntılar yüzünden sürücülerden yükselen tepki sesi karşılık buldu. Bölgede başlatılan genişletme çalışmalarına ilişkin yapılan bilgilendirmede şunlar kaydedildi: “Düzce Belediyesi şehir merkezinde yol, kaldırım ve alternatif güzergah çalışmalarını sürdürürken vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendirerek çalışma programına dahil ediyor. Şehir içi ulaşımın önemli akslarından birini oluşturan Çoban Kavşağı, Atatürk Bulvarı ve Rasim Betir Bulvarı arasındaki bağlantıyı sağlayan, aynı zamanda Yeni İtfaiye Binasına bağlantı görevi gören kavşak üzerinde oluşan araç trafik yoğunluğu yapılan çalışma ile gideriliyor. Birbirine bağlantılı olarak dört noktada günün belli saatlerinde trafik sıkışıklığı olması ve yoğunluğun doğrudan Çoban Kavşağı’nı etkilemesi üzerine vatandaşların sıklıkla talep ettiği yol genişletme çalışmasının bir kısmı 7 günlük gibi kısa bir süre içinde tamamlandı ve kavşak kısmen sürücülerin kullanımına açıldı. Çoban Kavşağı’ndan şehir merkezine girerek Atatürk Bulvarı ve Rasim Betir Bulvarı’na dönüş ve Rasim Betir Bulvarı’ndan Atatürk Bulvarı’na dönüşü sağlayan kontrollü trafik ışıklarında şerit darlığı sebebiyle oluşan yoğunluk yapılan yol genişletme çalışması sayesinde ortadan kaldırıldı. Sağa dönüşlerde hem trafik sıkışıklığını engellemek hem de süre kaybının önüne geçmek üzere yapılan çalışmayı çevredeki esnaf ve sürücüler de memnuniyetle karşıladı.  Yol genişletme çalışması, hafta sonu da sürdürülen mesai ile Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gayreti sonucu çok kısa bir süre içinde tamamen bitirilecek.”
Düzce Belediyesi sürücülerden gelen kavşak şikayetlerine kulak vererek şehrin en yoğun trafik akışının olduğu Çoban Kavşağı, Atatürk Bulvarı ve Rasim Betir Paşa Bulvarı bağlantısını sağlayan kavşakta yol genişletme işlemi sona yaklaştı.

Düzce’de trafik akışında yaşanacak sıkıntılar ve yoğunluk göz önüne alınmadan yapılan düzenlemelerin ulaşımda ortaya çıkardığı problemlere çözüm için çalışmalara başlayan Düzce Belediyesi, yaptığı kaldırımları daraltarak yolları genişletiyor. 

Şehrin trafik yükünü çeken önemli güzergahlardan olan Çoban Kavşağı, Atatürk Bulvarı ve Rasim Betir Paşa Bulvarı bağlantısını sağlayan kavşakta özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanan sıkıntılar yüzünden sürücülerden yükselen tepki sesi karşılık buldu. Bölgede başlatılan genişletme çalışmalarına ilişkin yapılan bilgilendirmede şunlar kaydedildi:

“Düzce Belediyesi şehir merkezinde yol, kaldırım ve alternatif güzergah çalışmalarını sürdürürken vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendirerek çalışma programına dahil ediyor. Şehir içi ulaşımın önemli akslarından birini oluşturan Çoban Kavşağı, Atatürk Bulvarı ve Rasim Betir Bulvarı arasındaki bağlantıyı sağlayan, aynı zamanda Yeni İtfaiye Binasına bağlantı görevi gören kavşak üzerinde oluşan araç trafik yoğunluğu yapılan çalışma ile gideriliyor. Birbirine bağlantılı olarak dört noktada günün belli saatlerinde trafik sıkışıklığı olması ve yoğunluğun doğrudan Çoban Kavşağı’nı etkilemesi üzerine vatandaşların sıklıkla talep ettiği yol genişletme çalışmasının bir kısmı 7 günlük gibi kısa bir süre içinde tamamlandı ve kavşak kısmen sürücülerin kullanımına açıldı.

Çoban Kavşağı’ndan şehir merkezine girerek Atatürk Bulvarı ve Rasim Betir Bulvarı’na dönüş ve Rasim Betir Bulvarı’ndan Atatürk Bulvarı’na dönüşü sağlayan kontrollü trafik ışıklarında şerit darlığı sebebiyle oluşan yoğunluk yapılan yol genişletme çalışması sayesinde ortadan kaldırıldı. Sağa dönüşlerde hem trafik sıkışıklığını engellemek hem de süre kaybının önüne geçmek üzere yapılan çalışmayı çevredeki esnaf ve sürücüler de memnuniyetle karşıladı.  Yol genişletme çalışması, hafta sonu da sürdürülen mesai ile Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gayreti sonucu çok kısa bir süre içinde tamamen bitirilecek.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.