sol
Sağ

Melen Çayı Tesisi Sulara Gömdü

Gündem 11.07.2023 - 12:56, Güncelleme: 08.08.2023 - 19:29 3453+ kez okundu.
 

Melen Çayı Tesisi Sulara Gömdü

Hafta sonu Batı Karadeniz Bölgesi’nde etkili olan sağanak yağışların verdiği tahribat havaların açması ile gün yüzüne çıkmaya başladı. Cumayeri Dokuzdeğirmen Köyü’nde Melen Çayı’nın taşması sonucu sular altında kalan turizm tesisi havadan görüntülendi.
Hafta sonu Düzce il genelinde etkili olan sağanak yağışlar birçok bölgede su taşkınları ve heyelana sebep olmuştu.   Yağışların yerini güneşli havaya bırakmasının ardından su taşkınlarının verdiği tahribat gün yüzüne çıkmaya başladı.   Haberduzce.com’a ulaşan Oğuzhan Akdemir Cumayeri Dokuzdeğirmen Köyü’nde bulunan turizm tesisinin son halini anlattı. Akdemir, görüntülenen bölgelerin aslında kara parçası olduğunu, daha önce bu seviyeye kadar hiçbir şekilde suyun yükselmediğinin altını çizerek “Şu an buranın en baştan beri başladığı suyla çekili görüntünün tamamının kara olması gerekiyor. Hiçbir şekilde orada su olmaması gerekiyor. Görüntülerde drone nehirden beri geliyor, yola doğru çıkıyor. Yani su normalde yola doğru çıkmaması lazım. Suyun olduğu yer Dokuzdeğirmen Köyü’nün meydanı, komple o alanı su basmış durumda ve bu tarihte ilk defa görünüyor” ifadelerine yer verdi.   Akdemir ayrıca paylaştığı görüntülerde “Before-After” (“Öncesi-Sonrası”) ifadeleri ile su taşkınının son halini gözler önüne serdi.
Hafta sonu Batı Karadeniz Bölgesi’nde etkili olan sağanak yağışların verdiği tahribat havaların açması ile gün yüzüne çıkmaya başladı. Cumayeri Dokuzdeğirmen Köyü’nde Melen Çayı’nın taşması sonucu sular altında kalan turizm tesisi havadan görüntülendi.

Hafta sonu Düzce il genelinde etkili olan sağanak yağışlar birçok bölgede su taşkınları ve heyelana sebep olmuştu.

 

Yağışların yerini güneşli havaya bırakmasının ardından su taşkınlarının verdiği tahribat gün yüzüne çıkmaya başladı.

 

Haberduzce.com’a ulaşan Oğuzhan Akdemir Cumayeri Dokuzdeğirmen Köyü’nde bulunan turizm tesisinin son halini anlattı. Akdemir, görüntülenen bölgelerin aslında kara parçası olduğunu, daha önce bu seviyeye kadar hiçbir şekilde suyun yükselmediğinin altını çizerek “Şu an buranın en baştan beri başladığı suyla çekili görüntünün tamamının kara olması gerekiyor. Hiçbir şekilde orada su olmaması gerekiyor. Görüntülerde drone nehirden beri geliyor, yola doğru çıkıyor. Yani su normalde yola doğru çıkmaması lazım. Suyun olduğu yer Dokuzdeğirmen Köyü’nün meydanı, komple o alanı su basmış durumda ve bu tarihte ilk defa görünüyor” ifadelerine yer verdi.

 

Akdemir ayrıca paylaştığı görüntülerde “Before-After” (“Öncesi-Sonrası”) ifadeleri ile su taşkınının son halini gözler önüne serdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.