sol
Sağ

Meteoroloji Kahini Kerem Ökten'den Düzce Detayı

Gündem 05.07.2023 - 11:28, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 3544+ kez okundu.
 

Meteoroloji Kahini Kerem Ökten'den Düzce Detayı

Tahminleri ve hava durumları konusunda yaptığı yorumlarla adından sıkça söz ettiren Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, Düzce ile ilgili uyarılarda bulundu. Ökten, hafta sonu Düzce’nin tedbirli olmasını istedi.
Hava sıcaklıklarının artış gösterdiği son günlerde, tahminleri ve hava durumları konusunda yaptığı değerlendirmeleri aktaran Kerem Ökten Düzce’de önümüzdeki günlerde yağışın etkili olacağını söyledi.   Yaptığı tahminler ile sosyal medyada "Meteoroloji Kahini" olarak bilinen Ökten, “Düzce Cumartesi gecesi ve Pazar sabahı beklenen kuvvetli yağışlara karşı tedbirli olmalı.” İfadeleri kullanarak, sosyal medya hesabından Düzce Belediyesi, Düzce Valiliği , AFAD Düzce ve Haberduzce.com’u etiketleyerek takipçilerini uyardı.   Ökten ayrıca, yağışların ardından yeniden sıcak havanın etkili olacağını belirterek, “Türkiye'de Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri havalar serinleyecek; fakat sonrasında çok daha sıcak havalar gelecek. Karadeniz'in sel sezonu da açılıyor. Karadeniz aşırı ısınınca; aşırı yağışların eli kulağındadır...” ifadeleri ile bölgede sel uyarında bulundu.
Tahminleri ve hava durumları konusunda yaptığı yorumlarla adından sıkça söz ettiren Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, Düzce ile ilgili uyarılarda bulundu. Ökten, hafta sonu Düzce’nin tedbirli olmasını istedi.

Hava sıcaklıklarının artış gösterdiği son günlerde, tahminleri ve hava durumları konusunda yaptığı değerlendirmeleri aktaran Kerem Ökten Düzce’de önümüzdeki günlerde yağışın etkili olacağını söyledi.

 

Yaptığı tahminler ile sosyal medyada "Meteoroloji Kahini" olarak bilinen Ökten, “Düzce Cumartesi gecesi ve Pazar sabahı beklenen kuvvetli yağışlara karşı tedbirli olmalı.” İfadeleri kullanarak, sosyal medya hesabından Düzce Belediyesi, Düzce Valiliği , AFAD Düzce ve Haberduzce.com’u etiketleyerek takipçilerini uyardı.

 

Ökten ayrıca, yağışların ardından yeniden sıcak havanın etkili olacağını belirterek, “Türkiye'de Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri havalar serinleyecek; fakat sonrasında çok daha sıcak havalar gelecek. Karadeniz'in sel sezonu da açılıyor. Karadeniz aşırı ısınınca; aşırı yağışların eli kulağındadır...” ifadeleri ile bölgede sel uyarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.