sol
Sağ

Şiddetli Yağış Yolları Kapattı

Gündem 09.07.2023 - 13:43, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 3107+ kez okundu.
 

Şiddetli Yağış Yolları Kapattı

Düzce'de gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış nedeniyle birçok noktada su taşkınları yaşandı.
Düzce’de dün gece saatlerinden itibaren etkili olan kuvvetli sağanak yağış, Yığılca, Gölyaka, Cumayeri ve Akçakoca ilçelerinde derelerin taşmasına neden oldu.   Su taşkınları sebebiyle Yığılca-Yedigöller grup yolu kapatıldı. İlçede 17 köyle ulaşımın sağlanamadığı, Gölyaka ve Cumayeri ilçelerinde de Melen Çayı'nın taşkınlara yol açtığı öğrenildi.   Gölyaka'ya bağlı Değirmentepe Köyü’ne su taşkını nedeniyle giriş çıkışlar kapatıldı.
Düzce'de gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış nedeniyle birçok noktada su taşkınları yaşandı.

Düzce’de dün gece saatlerinden itibaren etkili olan kuvvetli sağanak yağış, Yığılca, Gölyaka, Cumayeri ve Akçakoca ilçelerinde derelerin taşmasına neden oldu.

 

Su taşkınları sebebiyle Yığılca-Yedigöller grup yolu kapatıldı. İlçede 17 köyle ulaşımın sağlanamadığı, Gölyaka ve Cumayeri ilçelerinde de Melen Çayı'nın taşkınlara yol açtığı öğrenildi.

 

Gölyaka'ya bağlı Değirmentepe Köyü’ne su taşkını nedeniyle giriş çıkışlar kapatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.