sol
Sağ

Yığılca ve Kaynaşlı Kaymakamlarının Yeri Değişti

Gündem 24.08.2023 - 11:55, Güncelleme: 24.08.2023 - 11:55 4751+ kez okundu.
 

Yığılca ve Kaynaşlı Kaymakamlarının Yeri Değişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla, resmî gazetede yayımlanan atama kararı ile birçok sayıda kaymakam, vali yardımcısı ve bürokratın görev yeri değişti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylanan ve İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi yayınlandı. Edinilen bilgilere göre bu değişiklerin arasında Düzce’nin Kaynaşlı ilçesi ve Yığılıca ilçesi kaymakamlarının da görev yeri değişti. Bu kapsamda Yığılca Kaymakamı Talha Altuntaş, Şırnak Vali Yardımcılığına, Kaynaşlı Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki Sakarya Akyazı Kaymakamlığına atandı.  Kaynaşlı Kaymakamlığına Yozgat Saraykent Kaymakamı Ali Açıkgöz atanırken, Yığılca Kaymakamlığına henüz resmi olarak bir atama yapılmadı. Altuntaş’tan boşalan Yığılca Kaymakamlığına, İçişleri Bakanlığı tarafından atama yapılması bekleniyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla, resmî gazetede yayımlanan atama kararı ile birçok sayıda kaymakam, vali yardımcısı ve bürokratın görev yeri değişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylanan ve İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi yayınlandı.

Edinilen bilgilere göre bu değişiklerin arasında Düzce’nin Kaynaşlı ilçesi ve Yığılıca ilçesi kaymakamlarının da görev yeri değişti.

Bu kapsamda Yığılca Kaymakamı Talha Altuntaş, Şırnak Vali Yardımcılığına, Kaynaşlı Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki Sakarya Akyazı Kaymakamlığına atandı.  Kaynaşlı Kaymakamlığına Yozgat Saraykent Kaymakamı Ali Açıkgöz atanırken, Yığılca Kaymakamlığına henüz resmi olarak bir atama yapılmadı.

Altuntaş’tan boşalan Yığılca Kaymakamlığına, İçişleri Bakanlığı tarafından atama yapılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.