sol
Sağ

"Burada Durumlar Çok Kötü"

Gündem 09.07.2023 - 14:36, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 2692+ kez okundu.
 

"Burada Durumlar Çok Kötü"

Düzce’de etkili olan kuvvetli sağanak yağışlar nedeniyle Yığılca Karayolu üzerinde heyelan meydana geldi. Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, “Burada durumlar çok kötü, tüm dereler taştı." diyerek durumun vahametini gözler önüne serdi.
Düzce’de dün gece saatlerinden itibaren etkisini gösteren sağanak yağışlar, saatler geçtikçe şiddetini arttırdı. Gece saatlerinde sel ve su taşkınları ihbarları üst üste gelirken, kent merkezi ve ilçelerde belediyeler ve İl Özel İdaresi ekipleri teyakkuz haline geçti.   Etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle Yığılca ilçesinde de büyük hasarlar meydana geldi. Yığılca – Düzce Bağlantı Karayolu’nun Aksu mevkisinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol çift yönlü olarak ulaşıma kapandı. Yolun yeniden ulaşıma açılması için bölgeye İl Özel İdaresi ekipleri yönlendirilirken, Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, ilçedeki son durumu değerlendirdi.   İlçede sel ve su taşkınları nedeniyle hasarların meydana geldiğini ifade eden Çam, “Yığılca şu anda çok kötü durumda, birçok noktada heyelanlar meydana geldi. Yığılca – Düzce Karayolu’nda meydana gelen heyelan nedeniyle yol çift yönlü olarak ulaşıma kapandı. Araç sürücülerini uyarıyorum, lütfen zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayın. Diğer yandan ilçedeki derelerimiz taştı, sular ilçe merkezinde köprülerin üzerinden akıyor. Belediye ekiplerimiz, İl Özel İdaresi ekipleri ile koordineli şekilde çalışıyor. Önceliğimiz heyelan nedeniyle kapanan Yığılca yolunu trafiğe açmak” dedi. 
Düzce’de etkili olan kuvvetli sağanak yağışlar nedeniyle Yığılca Karayolu üzerinde heyelan meydana geldi. Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, “Burada durumlar çok kötü, tüm dereler taştı." diyerek durumun vahametini gözler önüne serdi.

Düzce’de dün gece saatlerinden itibaren etkisini gösteren sağanak yağışlar, saatler geçtikçe şiddetini arttırdı. Gece saatlerinde sel ve su taşkınları ihbarları üst üste gelirken, kent merkezi ve ilçelerde belediyeler ve İl Özel İdaresi ekipleri teyakkuz haline geçti.

 

Etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle Yığılca ilçesinde de büyük hasarlar meydana geldi. Yığılca – Düzce Bağlantı Karayolu’nun Aksu mevkisinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol çift yönlü olarak ulaşıma kapandı. Yolun yeniden ulaşıma açılması için bölgeye İl Özel İdaresi ekipleri yönlendirilirken, Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, ilçedeki son durumu değerlendirdi.

 

İlçede sel ve su taşkınları nedeniyle hasarların meydana geldiğini ifade eden Çam, “Yığılca şu anda çok kötü durumda, birçok noktada heyelanlar meydana geldi. Yığılca – Düzce Karayolu’nda meydana gelen heyelan nedeniyle yol çift yönlü olarak ulaşıma kapandı. Araç sürücülerini uyarıyorum, lütfen zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayın. Diğer yandan ilçedeki derelerimiz taştı, sular ilçe merkezinde köprülerin üzerinden akıyor. Belediye ekiplerimiz, İl Özel İdaresi ekipleri ile koordineli şekilde çalışıyor. Önceliğimiz heyelan nedeniyle kapanan Yığılca yolunu trafiğe açmak” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.