sol
Sağ

Düzce Valiliği Bu Gece İçin Uyarıda Bulundu

Gündem 10.08.2023 - 15:01, Güncelleme: 10.08.2023 - 15:20 5351+ kez okundu.
 

Düzce Valiliği Bu Gece İçin Uyarıda Bulundu

Aşırı sıcak havaların ardından serinleyen havalar yağışları beraberinde getirdi. Beklenen yağışlar için Düzce Valiliği'nden 10 Ağustos 2023 Perşembe gecesi için uyarı geldi.
Son günlerde ülke genelinde hissedilen aşırı sıcaklar yerini yağışlı havaya bırakıyor.  Düzce Valiliği 10 Ağustos Perşembe günü gece saatlerinde Düzce'de etkili olması beklenen yağışlı hava için uyarıda bulundu. Açıklamada şiddetli yağışların başlama saati gece yarısı 00:00'da başlamasının beklendiği ifade edildi.  Düzce Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İlimizde bu gece (Perşembe) saatlerinden itibaren yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Oluşması muhtemel riskler: Ani sel, su baskını, yıldırım, kısa süreli fırtına, ulaşımda aksamalar."   
Aşırı sıcak havaların ardından serinleyen havalar yağışları beraberinde getirdi. Beklenen yağışlar için Düzce Valiliği'nden 10 Ağustos 2023 Perşembe gecesi için uyarı geldi.

Son günlerde ülke genelinde hissedilen aşırı sıcaklar yerini yağışlı havaya bırakıyor. 

Düzce Valiliği 10 Ağustos Perşembe günü gece saatlerinde Düzce'de etkili olması beklenen yağışlı hava için uyarıda bulundu. Açıklamada şiddetli yağışların başlama saati gece yarısı 00:00'da başlamasının beklendiği ifade edildi. 

Düzce Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İlimizde bu gece (Perşembe) saatlerinden itibaren yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Oluşması muhtemel riskler: Ani sel, su baskını, yıldırım, kısa süreli fırtına, ulaşımda aksamalar." 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.