sol
Sağ

Düzce'de Kar Mesaisi

Gündem 08.02.2023 - 14:16, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 3578+ kez okundu.
 

Düzce'de Kar Mesaisi

Düzce’de kent merkezinde ve ilçelerinde etkisini artıran yoğun kar yağışı sosyal hayatı olumsuz yönde etkiliyor.
Ekipler köy yollarında ve kent merkezinde ana arterleri kar küreme araçlarıyla açık tutmaya çalışırken bir yanda da yollarda tuzlama çalışması devam ediyor. Gece saatlerinde Düzce’de etkisini artıran kar yağışında birçok köy yolu ulaşıma kapandı. Ekipler kar küreme araçlarıyla yolları açmaya çalışırken bir yandan da tuzlama çalışmasına devam ediyor. Özellikle Bahçeşehir bölgesinde sabah saatlerinde dolmuşlar güçlükle ulaşımı sağlamaya çalışırken aksaklık yaşanmaması adına ekipler yoğun çaba sarf ediyor. Ekipler kar yağışının devam ettiği Düzce’de vatandaşların toplu taşıma kullanması gerektiğine dikkat çekerken, ana yolların kenarlarına araç bırakılmaması gerektiğini bildirdi.
Düzce’de kent merkezinde ve ilçelerinde etkisini artıran yoğun kar yağışı sosyal hayatı olumsuz yönde etkiliyor.

Ekipler köy yollarında ve kent merkezinde ana arterleri kar küreme araçlarıyla açık tutmaya çalışırken bir yanda da yollarda tuzlama çalışması devam ediyor.

Gece saatlerinde Düzce’de etkisini artıran kar yağışında birçok köy yolu ulaşıma kapandı. Ekipler kar küreme araçlarıyla yolları açmaya çalışırken bir yandan da tuzlama çalışmasına devam ediyor.

Özellikle Bahçeşehir bölgesinde sabah saatlerinde dolmuşlar güçlükle ulaşımı sağlamaya çalışırken aksaklık yaşanmaması adına ekipler yoğun çaba sarf ediyor.

Ekipler kar yağışının devam ettiği Düzce’de vatandaşların toplu taşıma kullanması gerektiğine dikkat çekerken, ana yolların kenarlarına araç bırakılmaması gerektiğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.