sol
Sağ

TIR'a Çarpmak İstemedi, Ağaca Çarptı

Asayiş 28.08.2023 - 19:31, Güncelleme: 28.08.2023 - 19:31 81463+ kez okundu.
 

TIR'a Çarpmak İstemedi, Ağaca Çarptı

Akçakoca Melenağzı Köyü'nde yaşanan trafik kazasında otomobil sürücü, TIR’ın altına girmemek için yol kenarındaki ağaca çarparak ölümden döndü.
Olay, bugün saat 15:30 sıralarında Düzce'nin Akçakoca İlçesi'ne bağlı Melenağzı köyünde meydana geldi. Otomobil sürücüsü, kontrolünü kaybettiği anda hızla gelen bir TIR’ın altına girmemek için, son anda direksiyonu kırarak yol kenarındaki ağaca çarptı. Kazanın şiddetiyle otomobil, ağaca çarptı. Kazayı gören çevredekiler durumu Düzce 112 Sevisine bildirdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralanan sürücüye ilk müdahalesini yaptıktan sonra Akçakoca Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu, hayati bir tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Akçakoca Melenağzı Köyü'nde yaşanan trafik kazasında otomobil sürücü, TIR’ın altına girmemek için yol kenarındaki ağaca çarparak ölümden döndü.

Olay, bugün saat 15:30 sıralarında Düzce'nin Akçakoca İlçesi'ne bağlı Melenağzı köyünde meydana geldi.

Otomobil sürücüsü, kontrolünü kaybettiği anda hızla gelen bir TIR’ın altına girmemek için, son anda direksiyonu kırarak yol kenarındaki ağaca çarptı.

Kazanın şiddetiyle otomobil, ağaca çarptı.

Kazayı gören çevredekiler durumu Düzce 112 Sevisine bildirdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralanan sürücüye ilk müdahalesini yaptıktan sonra Akçakoca Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu, hayati bir tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.