sol
Sağ

Tiryakilere Kötü Haber

Ekonomi 04.07.2023 - 13:36, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 21358+ kez okundu.
 

Tiryakilere Kötü Haber

Sigara tiryakilerinin üst üste gelen zam haberleri ile iyice keyfi kaçacak. Bugünden itibaren KT&G isimli sigara grubuna 5 lira zam yansıtılacak.
Geçen ay üst üste gelen zamların ardından KT&G grubuna da bugünden itibaren 5 TL'lik zam yapılacak.   Haziran ayının ilk haftasında PM grubu sigaralarına yapılan 5 TL'lik zammın ardından grubun en ucuz sigarası en ucuz sigarası 37 TL, en pahalısı ise 43 TL olmuştu. PM grubuna gelen zammın ardından 5 TL'lik bir zam da BAT grubu sigaralara gelmişti.   Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, "Bir gruba daha 5 TL zam geldi. Sigara fiyatları artmaya devam edecek" ifadeleri ile son zammın da haberini verdi.
Sigara tiryakilerinin üst üste gelen zam haberleri ile iyice keyfi kaçacak. Bugünden itibaren KT&G isimli sigara grubuna 5 lira zam yansıtılacak.

Geçen ay üst üste gelen zamların ardından KT&G grubuna da bugünden itibaren 5 TL'lik zam yapılacak.

 

Haziran ayının ilk haftasında PM grubu sigaralarına yapılan 5 TL'lik zammın ardından grubun en ucuz sigarası en ucuz sigarası 37 TL, en pahalısı ise 43 TL olmuştu. PM grubuna gelen zammın ardından 5 TL'lik bir zam da BAT grubu sigaralara gelmişti.

 

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, "Bir gruba daha 5 TL zam geldi. Sigara fiyatları artmaya devam edecek" ifadeleri ile son zammın da haberini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.