sol
Sağ

Özlü ve Bıyık'tan Kurban Bayramı Mesajı

Gündem 27.06.2023 - 12:56, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 4038+ kez okundu.
 

Özlü ve Bıyık'tan Kurban Bayramı Mesajı

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladılar.
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi: Sevgili Düzceli hemşerilerim, kardeşlerim; Kurban Bayramı’mıza sağlık ve afiyet içinde erişmenin huzurunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban ibadetimiz ile kardeşliğimizi perçinleyecek, paylaşmayı bir kez daha idrak edecek, hatırlayacağız. İslam aleminde önemli bir yere sahip olan, Rabbimize koşulsuz teslimiyeti simgeleyen Kurban Bayramı’mızın şehrimize, ülkemize, Aziz Milet’imize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Öncelikle yine bu yıl ilimizden de kutsal topraklara giderek Hac vazifesini ifa eden din kardeşlerimizin ibadetlerinin kabul edilmesini niyaz ederek, şehit aileleri başta olmak üzere siz kıymetli hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Rabbimiz Kurban ibadetimizi ve ettiğimiz tüm duaları kabul etsin inşallah. Bayramımız mübarek olsun.   Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı, yayınladığı mesajda şu anlamlı sözlere yer verdi: Kurban Bayramı, paylaşmak, elindekini mazlumlara ikram etmek ve oluşan birliktelik ortamından feyz almaktır. Dünya genelinde, İslam coğrafyalarında milyonlarca Müslüman bu ibadeti ifa ederek bu mutluluk ve coşkuyu çevresindekilerle paylaşacaktır. Tüm bu duygu ve düşüncelerimizle; Dinimizin sosyal eşitliğe, paylaşıma, kardeşliğe ve hakkaniyete verdiği önemin en belirgin sembollerinden biri olan Kurban Bayramı’nın üyelerimize, milletimize ve tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini niyaz ediyoruz dedi.
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladılar.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi: Sevgili Düzceli hemşerilerim, kardeşlerim; Kurban Bayramı’mıza sağlık ve afiyet içinde erişmenin huzurunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban ibadetimiz ile kardeşliğimizi perçinleyecek, paylaşmayı bir kez daha idrak edecek, hatırlayacağız. İslam aleminde önemli bir yere sahip olan, Rabbimize koşulsuz teslimiyeti simgeleyen Kurban Bayramı’mızın şehrimize, ülkemize, Aziz Milet’imize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Öncelikle yine bu yıl ilimizden de kutsal topraklara giderek Hac vazifesini ifa eden din kardeşlerimizin ibadetlerinin kabul edilmesini niyaz ederek, şehit aileleri başta olmak üzere siz kıymetli hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Rabbimiz Kurban ibadetimizi ve ettiğimiz tüm duaları kabul etsin inşallah. Bayramımız mübarek olsun.

 

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı, yayınladığı mesajda şu anlamlı sözlere yer verdi: Kurban Bayramı, paylaşmak, elindekini mazlumlara ikram etmek ve oluşan birliktelik ortamından feyz almaktır. Dünya genelinde, İslam coğrafyalarında milyonlarca Müslüman bu ibadeti ifa ederek bu mutluluk ve coşkuyu çevresindekilerle paylaşacaktır. Tüm bu duygu ve düşüncelerimizle; Dinimizin sosyal eşitliğe, paylaşıma, kardeşliğe ve hakkaniyete verdiği önemin en belirgin sembollerinden biri olan Kurban Bayramı’nın üyelerimize, milletimize ve tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini niyaz ediyoruz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.