sol
Sağ

Turizme Düzce Belediyesi'nden Destek

Gündem 16.08.2023 - 09:49, Güncelleme: 16.08.2023 - 09:49 5141+ kez okundu.
 

Turizme Düzce Belediyesi'nden Destek

Düzce’nin daha geniş kitlelere tanıtılması için başlatılan tanıtım seferberliğine Düzce Belediyesi de uygulamaya koyduğu yeni projelerle destek veriyor.
Düzce’nin daha geniş kitlelere tanıtılması için başlatılan tanıtım seferberliğine Düzce Belediyesi de uygulamaya koyduğu yeni projelerle destek veriyor. Projenin mimarı Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün de katılımıyla ilk turunu, Düzce basınıyla yapan ‘Gez- Gör Otobüsü’ hem Düzceliler’in hem de kentin güzelliklerini görmek isteyen misafirlerin kullanımına açıldı. Düzce’nin doğal ve tarihi zenginliklerine ücretsiz şekilde ulaşım hizmeti verecek olan Gez- Gör Otobüsü, şehrin tanıtımına önemli katkı sağlayacak. Düzce’nin eşsiz güzellikleri ve keşfedilmeyi bekleyen doğal zenginlikleri son aylardaki tanıtım atağı sayesinde çok sayıda ziyaretçi alıyor. Bürokrasiden yerel yönetime, STK’lardan yöre halkına kadar her kesimin destek verdiği turizm çalışmaları, Düzce’ye gelen turist sayısını her geçen gün arttırırken, hayata geçirilen yeni projeler kente olan ilgiyi daha da yükseltiyor.   Düzce’nin turizm değerleri tanıtılıyor Doğa ve kültür meraklılarının aradığını bulacağı Düzce’nin saymakla bitmeyen güzellikleri yavaşça ortaya çıkarken diğer illerden gelen misafirler gördükleri yerlere hayran kalıyor. Akçakoca’nın plajları, Güzeldere, Samandere, Aydınpınar Şelalesi’nin serinliği ve doğası, Prusias Ad Hypium Antik Kenti’nin insanı geçmişin içerisinde hissettiren eserleriyle tatilin tüm türleri Düzce’nin zenginliğinde bulunuyor. Düzce’nin tanıtımı noktasında çalışmalar yapan Düzce Belediyesi de ilin güzelliklerini misafirlerine göstermek için hazırladığı Gez- Gör Otobüsü ile yerli ve yabancı turistleri unutulmaz bir yolculuğa çıkartıyor.   İlk turunu Düzce basınıyla yapmıştı Düzce Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü öncülüğünde Destek Hizmetler Müdürlüğü imkanlarıyla hazırlanan yarı açık otobüs ilk turunu Düzce basınıyla yaptıktan sonra ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.   Turizmde yeni soluk Belediye imkanlarıyla Konuralp Antik Kenti’nde yürütülen kazılar, sosyal tesislerde yapılan yenilikler ve doğal güzelliklerin bakım ve onarımdan geçmesiyle yürütülen çalışmalar Gez- Gör otobüsüyle yeni bir döneme ulaştı. Rezervasyon numarasıyla vatandaşların başvurusu için açılan 22 kişilik ücretsiz otobüste gezilecek noktalarla ilgili videolar yayınlanacak. Vatandaşlar 0380 524 34 57 numaralı telefonu arayarak gezi hakkında bilgi alarak rezervasyon yapacak. Konuralp Antik Kent, müze, Konuralp Gazi Türbesi, Su Kemerleri, Roma Köprüsü, Akçakoca Ceneviz Kalesi, Fakıllı Mağarası, Güzeldere, Aydınpınar, Samandere’yse gezi noktaları olacak.
Düzce’nin daha geniş kitlelere tanıtılması için başlatılan tanıtım seferberliğine Düzce Belediyesi de uygulamaya koyduğu yeni projelerle destek veriyor.

Düzce’nin daha geniş kitlelere tanıtılması için başlatılan tanıtım seferberliğine Düzce Belediyesi de uygulamaya koyduğu yeni projelerle destek veriyor. Projenin mimarı Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün de katılımıyla ilk turunu, Düzce basınıyla yapan ‘Gez- Gör Otobüsü’ hem Düzceliler’in hem de kentin güzelliklerini görmek isteyen misafirlerin kullanımına açıldı. Düzce’nin doğal ve tarihi zenginliklerine ücretsiz şekilde ulaşım hizmeti verecek olan Gez- Gör Otobüsü, şehrin tanıtımına önemli katkı sağlayacak.

Düzce’nin eşsiz güzellikleri ve keşfedilmeyi bekleyen doğal zenginlikleri son aylardaki tanıtım atağı sayesinde çok sayıda ziyaretçi alıyor. Bürokrasiden yerel yönetime, STK’lardan yöre halkına kadar her kesimin destek verdiği turizm çalışmaları, Düzce’ye gelen turist sayısını her geçen gün arttırırken, hayata geçirilen yeni projeler kente olan ilgiyi daha da yükseltiyor.

 

Düzce’nin turizm değerleri tanıtılıyor

Doğa ve kültür meraklılarının aradığını bulacağı Düzce’nin saymakla bitmeyen güzellikleri yavaşça ortaya çıkarken diğer illerden gelen misafirler gördükleri yerlere hayran kalıyor.

Akçakoca’nın plajları, Güzeldere, Samandere, Aydınpınar Şelalesi’nin serinliği ve doğası, Prusias Ad Hypium Antik Kenti’nin insanı geçmişin içerisinde hissettiren eserleriyle tatilin tüm türleri Düzce’nin zenginliğinde bulunuyor.

Düzce’nin tanıtımı noktasında çalışmalar yapan Düzce Belediyesi de ilin güzelliklerini misafirlerine göstermek için hazırladığı Gez- Gör Otobüsü ile yerli ve yabancı turistleri unutulmaz bir yolculuğa çıkartıyor.

 

İlk turunu Düzce basınıyla yapmıştı

Düzce Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü öncülüğünde Destek Hizmetler Müdürlüğü imkanlarıyla hazırlanan yarı açık otobüs ilk turunu Düzce basınıyla yaptıktan sonra ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

 

Turizmde yeni soluk

Belediye imkanlarıyla Konuralp Antik Kenti’nde yürütülen kazılar, sosyal tesislerde yapılan yenilikler ve doğal güzelliklerin bakım ve onarımdan geçmesiyle yürütülen çalışmalar Gez- Gör otobüsüyle yeni bir döneme ulaştı.

Rezervasyon numarasıyla vatandaşların başvurusu için açılan 22 kişilik ücretsiz otobüste gezilecek noktalarla ilgili videolar yayınlanacak.

Vatandaşlar 0380 524 34 57 numaralı telefonu arayarak gezi hakkında bilgi alarak rezervasyon yapacak.

Konuralp Antik Kent, müze, Konuralp Gazi Türbesi, Su Kemerleri, Roma Köprüsü, Akçakoca Ceneviz Kalesi, Fakıllı Mağarası, Güzeldere, Aydınpınar, Samandere’yse gezi noktaları olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.