sol
Sağ

Çalıntı Araç EDS'de Tespit Edildi

Asayiş 04.08.2023 - 11:07, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 66082+ kez okundu.
 

Çalıntı Araç EDS'de Tespit Edildi

Düzce’de çalıntı kaydı bulunan otomobil, D-100 Karayolu’ üzerinde seyir halindeyken tespit edilerek durduruldu. Otomobil sürücüsü, yakalanarak gözaltına alındı.
Bir süre önce çalındığı ihbarı yapılan otomobil, D-100 Karayolu Olimpiyat Kavşağı’na girdiği sırada EDS kameralarına yakalandı.  Bunun üzerine harekete geçen Düzce Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, otomobili Öztürkler Kavşağı’nda durdurdu. Araç içerisinde bulunan sürücü N.M. ve yolcu olarak bulunan H.Z. polis ekipleri tarafından hırsızlık şüphesi ile gözaltına alınarak, işlemleri için Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Otomobil ise sahibine teslim edilmek üzere çekici yardımıyla yediemin otoparkına teslim edildi.   Fotoğraf: Düzce Son Dakika Haber Ajansı
Düzce’de çalıntı kaydı bulunan otomobil, D-100 Karayolu’ üzerinde seyir halindeyken tespit edilerek durduruldu. Otomobil sürücüsü, yakalanarak gözaltına alındı.

Bir süre önce çalındığı ihbarı yapılan otomobil, D-100 Karayolu Olimpiyat Kavşağı’na girdiği sırada EDS kameralarına yakalandı.

 Bunun üzerine harekete geçen Düzce Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, otomobili Öztürkler Kavşağı’nda durdurdu.

Araç içerisinde bulunan sürücü N.M. ve yolcu olarak bulunan H.Z. polis ekipleri tarafından hırsızlık şüphesi ile gözaltına alınarak, işlemleri için Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Otomobil ise sahibine teslim edilmek üzere çekici yardımıyla yediemin otoparkına teslim edildi.

 

Fotoğraf: Düzce Son Dakika Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.